Producent af Fabriksfremstilede stalde og småhuse Søger køber/ medejer

Producent af Fabriksfremstillede Stalde og Småhuse
Efter mere end 30 års ekspertise indenfor fremstilling af flytbare stalde og småhuse, står den veletablerede virksomhed ved en spændende milepæl. Søger en visionær køber eller medejer til at lede virksomheden ind i fremtiden.

Produktportefølje med Vækstpotentiale. Den ordreproducerende virksomhed betjener et marked indenfor primært landbrug. Med produkter der spænder fra flytbare stalde til svin. Småhuse op til 50 kvm har man tidligere fremstillet. Dette marked er i vækst og skal igen opddyrkes.

Effektivitet og Kvalitet i Fabriksproduktion De fabriksfremstillede løsninger er synonyme med konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. De meget rengørings- og miljøvenlige staldløsninger sikrer et optimalt dyremiljø og reducerer tidsforbruget i daglig drift.

Bæredygtig og Fleksibel Ændrer behovene sig, kan stald- eller husløsninger nemt sælges og flyttes til en ny adresse. Dette giver en unik fleksibilitet og bæredygtighed for vores kunder.

Overgang med Vision Sælgeren ønsker at trække sig tilbage indenfor 1-2 år og er åben for både fuldt salg eller en medejerløsning, herunder earn-out aftaler.

Ekstra Forretningsmuligheder Virksomheden inkluderer også en handelsafdeling med produkter som plastplader til staldanlæg, køreplader og meget andet. Ved fokus på øget markedsføring ligger der et stort potentiale for vækst.

Ideel Køberprofil Dette er en ideel mulighed for virksomheder indenfor branchen eller relaterede felter, der søger synergier. Det er også en attraktiv chance for en ny ejerleder med teknisk snilde og kundekontakt.
Er du interesseret i at blive en del af denne banebrydende virksomhed? Kontakt os for yderligere information!

Korte fakta:
Omsætning 7-19 mio. kr.
Medarbejdere: 4-5
Bweliggenhed: Østjylland

Køberprofil: 
God mulighed for virksomhed i branchen eller beslægtet branche. Her mulighed for gode synergier. Hertil en mulighed for en ny ejerleder, med flair for teknisk og kundekontakt,

PS! Sælger er som nævnt også interesseret i en medejerløsning / by out løsning !

Ref.nr. Å1135. Fortrolig henvendelse rettes til: Gunnar Carlsen 4018 9299.

Kontakt Dansk Firma Børs

Dansk Firma Børs tilbyder kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed. Med partnere fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland er vi landsdækkende.

GUNNAR CARLSEN

Dansk Firma Børs Jylland / Fyn

+45 4018 9299

gc@danskfirmabors.dk

LARS PIO

Dansk Firma Børs  København - Sjælland &  Øerne

+45 2220 4807

lp@danskfirmabors.dk

ANDERS FISKER

Dansk Firma Børs Nordsjælland - Sjælland & Øerne

+45 2970 0050

af@danskfirmabors.dk

Få en snak med os - Gratis og uforpligtende

Lad os tage en samtale og se på mulighederne.

Skriv navn, adresse, mail og telefonnummer, og gerne et tidspunkt hvor vi kan træffe dig.
Vi vil gerne være forberedt til vores første og helt uforpligtende samtale. Du kan hjælpe os med virksomhedens navn, CVR-nummer.