Om os

Om Dansk Firma Børs

Siden 2006

Dansk Firma Børs startede op 2006 og omfatter i dag tre seniorpartnere, der hver især og sammen har deltaget i en række virksomhedshandlere og værdiansættelser.

3 seniorpartnere

De tre seniorpartnere i Dansk Firma Børs,  Gunnar Carlsen (Stifter), Anders Fisker (Stifter) og Lars Pio (siden 2016), har erfaring fra topleder stillinger i erhvervsvirksomheder, som aktive virksomhedsrådgivere, og med erfaring i bestyrelsesarbejde samt som investor i opstartsvirksomheder, bl.a. Dansk Firma Børs.

Rådgivere i hele processen

Vi arbejder som ejerskifterådgivere med hele processen køb og salg af virksomheder, værdiansættelse af virksomheder, salgsmodning af virksomheder og køberrådgivning.

Vi yder den personlige håndtering fra første kontakt til processen og overdragelsen er afsluttet.

Vi samarbejder tæt med revisorer og advokater til at sikre at de skattemæssige og juridiske forhold er i orden.

Fortrolighed

Dansk Firma Børs tilbyder fuld fortrolighed overfor vores kunder og potentielle køberemner.

Vi arbejder altid diskret og sætter de rigtige parter sammen. Vores viden og ekspertise er garant for en seriøs og professionel proces.

Af naturlige årsag er en stor del af vores succeshistorier ikke noget, som vi reklamerer med, men nyder at opgaven udføres til fuld tilfredsstillelse for Sælger som Køber.

Ønskes en fortrolig referenceliste kan det aftales specifikt.

Anders Fisker

Anders Fisker

Partner

Fredensborg og Nordsjælland / Sjælland

Stiftende partner af Dansk Firma Børs i 2006. Baggrund inden for bankvirksomhed og handel. Har i 20 år drevet selvstændig konsulentvirksomhed inden for virksomhedsrådgivning og markedsføring.

Har god erfaring inden for generationsskifte samt køb og salg af virksomheder. Arbejder desuden som professionelt bestyrelsesmedlem i en række selskaber.

+45 2970 0050

af@danskfirmabors.dk

Lars Pio

Lars Pio

Partner

København og Sjælland

Lars Pio, ejer og direktør i NEWSTEP, har mange års erfaring inden for forretningsudvikling, ledelse og salg i danske og internationale virksomheder.

Lars er uddannet HD-A og har siden 2012 været selvstændig virksomhedsrådgiver og er aktiv i bestyrelser, herunder med formandsrollen i flere bestyrelser.
Lars er en erfaren og resultatsøgende forhandler, der skaber gode langvarige relationer.

+45 2220 4807

lp@danskfirmabors.dk

Gunnar Carlsen

Gunnar Carlsen

Partner

Jylland og Fyn

Stiftende partner af Dansk Firma Børs i 2006. Stor erhvervsfaring som bl.a. direktør i større virksomhed. Har siden 1990 arbejdet som selvstændig virksomhedsrådgiver. Merkonom i organisation og markedsføring. Statskontrolleret eksamen i kvalitetsstyring.

Mange års erfaring med strategi- og virksomhedsudvikling samt markedsføring og virksomhedsformidling. Bestyrelsesmedlem/-formand i danske vækstvirksomheder. De seneste 17 år som ejerskifterådgiver og med virksomhedsformidling som hovedbeskæftigelse. Deltaget i en lang række virksomhedshandler.

+45 4018 9299

gc@danskfirmabors.dk

Kontakt Dansk Firma Børs

Dansk Firma Børs tilbyder kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed. Med partnere fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland er vi landsdækkende.

GUNNAR CARLSEN

Dansk Firma Børs Jylland / Fyn

+45 4018 9299

gc@danskfirmabors.dk

LARS PIO

Dansk Firma Børs  København - Sjælland &  Øerne

+45 2220 4807

lp@danskfirmabors.dk

ANDERS FISKER

Dansk Firma Børs Nordsjælland - Sjælland & Øerne

+45 2970 0050

af@danskfirmabors.dk

Få en snak med os - Gratis og uforpligtende

Lad os tage en samtale og se på mulighederne.

Skriv navn, adresse, mail og telefonnummer, og gerne et tidspunkt hvor vi kan træffe dig.
Vi vil gerne være forberedt til vores første og helt uforpligtende samtale. Du kan hjælpe os med virksomhedens navn, CVR-nummer.