Skiltevirksomhed- Led skilte til salg

Skiltefirma – LED Skilte – Ordreproducerende

Dynamisk B2B LED Skiltevirksomhed til Salg Efter 20 Års Innovation

Med over 20 års erfaring har vores virksomhed cementeret sig som en førende leverandør af både stationære og dynamiske LED skilte og belysningsløsninger. Kendt for deres kvalitet og innovation, søger man nu en ny ejerleder til at fortsætte vores vækstrejse.

Trofaste Kunder og Vækstpotentiale Har en kundebase vidner om virksomhedens pålidelighed og service. Med et solidt fundament er der store muligheder for at udvide omsætningen gennem strategisk markedsføring, udover den nuværende succesfulde mund-til-mund metode.

Fleksibel Lokation med Moderne Faciliteter Virksomheden opererer fra 150 kvm moderne faciliteter til kontor, lager og produktion, som kan overtages eller tilpasses nye behov. Den topmoderne maskinpark inkluderer CNC- og laserskærere, hvilket sikrer effektivitet og præcision i produktionen.

Innovative Produkter med Uendelige Anvendelsesmuligheder Fra indendørs og udendørs skiltning til oplysende displays – vores LED skilte pryder nogle af landets mest prominente virksomheder og kulturinstitutioner. Med et marked i vækst er potentialet for nye anvendelser og kunder enormt. Har leveret LED skilteløsninger til Operaen i København, danske togstationer, LEGO. YOU SEE og Beaute-Pacifique.

Har også en handelsafdeling med salg af LED-lyskilder.

Køberprofil?
Ideel for Branchekendere eller Teknikentusiaster Dette er en perfekt mulighed for eksisterende virksomheder i branchen eller relaterede felter, der søger synergier indenfor administration og salg. Ligeledes er det en gylden chance for den private køber med teknisk snilde og kundekontakt.

Interesseret i at overtage en spændende skiltevirksomhed med et stærkt brand? Kontakt os for at høre mere!

Købe virksomhed: SE MERE HER.

Lidt fakta:
1-3 medarbejdere
Omsætning 3-5 mio. kr.
Beliggenhed Jylland / Flytbar


Kontakt os venligste hvis du ønsker at høre mere om denne spændedne skiltevirkomhed. 

Ref.nr. Å1137. Fortrolig henvendelse rettes til: Gunnar Carlsen. T: 4018 9299.

Kontakt Dansk Firma Børs

Dansk Firma Børs tilbyder kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed. Med partnere fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland er vi landsdækkende.

GUNNAR CARLSEN

Dansk Firma Børs Jylland / Fyn

+45 4018 9299

gc@danskfirmabors.dk

LARS PIO

Dansk Firma Børs  København - Sjælland &  Øerne

+45 2220 4807

lp@danskfirmabors.dk

ANDERS FISKER

Dansk Firma Børs Nordsjælland - Sjælland & Øerne

+45 2970 0050

af@danskfirmabors.dk

Få en snak med os - Gratis og uforpligtende

Lad os tage en samtale og se på mulighederne.

Skriv navn, adresse, mail og telefonnummer, og gerne et tidspunkt hvor vi kan træffe dig.
Vi vil gerne være forberedt til vores første og helt uforpligtende samtale. Du kan hjælpe os med virksomhedens navn, CVR-nummer.