Overfladebehandlingsvirksomhed
Flot indtjening
Å1125

Benævnelse: Overfladebehandlingsvirksomhed 
Virk.nr.: Å1125
Branche: 256100 Overfladebehandling
Beliggenhed: Region Syddanmark
Ansatte: ca. 20.
Omsætning:  ca. 20 mio. kr
Udbudspris 20-25 mio. kr. / Resultat-Ebitda > 5,0 mio. kr.
Kommentar:

Virksomheden er innovativ og besidder stor knowhow. Giver kunderne de rigtige løsninger i den helt rigtige kvalitet. Gode medarbejdere der også er trænede i at efterleve kundernes specialkrav og normer. Overfladebehandler blandt andet stål og beton. Arbejder med bl.a. ISO 12944. Får stor anerkendelse hos kunderne. Har et meget opdateret produktionsapparat og arbejder med udvikling af nye og endnu mere miljøvenlige løsninger. Markedet er hele Danmark og mere end halvdelen af opgaverne udføres ude hos kunderne. Virksomheden har kunder spredt over hele landet. Mere end halvdelen at arbejdsprojekterne udføres ude hos kunderne.
Ejeren/sælger er meget indstillet på at være med så længe at en køber er helt klar til at drive virksomheden videre. Udover ejeren er der meget kompetente ledere i virksomheden, som sammen med en køber kan drive og videreudvikle virksomheden.

Køberprofil: 
Køber kan være en anden virksomhed i f.eks. overfladebehandlingsbranchen / en virksomhed der ønsker at opnå pæne synergier. Virksomheden kan også være en mulighed for en ambitiøs person med erfaring fra andre produktionsvirksomheder og med et vist kapitalgrundlag / en investor i ryggen.

Ref.nr. Å1125.

Fortrolig henvendelse rettes til: Gunnar Carlsen 4018 9299.

Kontakt: Gunnar Carlsen, Dansk Firma Børs, Århus, M: 40189299. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2021 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk