Udtalelse vedr. salg at ”Erik Færgemann A/S”

 

I forbindelse med ønske om at sælge mit firma ”Erik Færgemann A/S” så jeg en annonce i ”Børsen” hvor GCM Advice annoncerede med køb og salg af virksomheder.
Jeg kontaktede Gunnar Carlsen, GC og vi fik et møde i stand.
Ved vort første møde sørgede GC for at samle så mange oplysninger sammen som muligt herunder div. balancer regnskaber ect. så man kunne gå i gang med at udarbejde en salgsprospekt, når beslutningen om at sælge firmaet var afklaret .Vi mødtes første gang i september og først i april det følgende år, besluttede jeg at sælge firmaet. Derefter blev salgsmaterialet udarbejdet, et prospekt, som jeg fandt særdeles gennemarbejdet.   
Jeg fandt det optimalt at GC straks ved vort første møde fotograferede firmaet så man ikke behøvede at køre herned til Odense igen.
Vi annoncerede salget af firmaet i div. dagblade og GC sorterede folk, således vi undgik de værste ”osere”.
Når vi havde aftalt besøg af et evt. køberemne, så holdt jeg et møde med pågældende, GC behøvede ikke at deltage i det første møde og først senere, når det viste sig, der var kød på sagen, var GC til stede.
Det var jo i øvrigt i en periode, hvor det var svært at få positivt tilsagn fra banker til at låne penge, hvilket var problemet for et særdeles spændende emne, som måtte trække sig, da der ikke var mulighed for ham at låne penge, til trods for at banken havde sagt OK, så trak man sig igen!
Så hvis man skulle sammenfatte vort samarbejde, så kan man sige at det fungerede fremragende kort og kontant uden unødvendige omkostninger.


Odense, den 16 september 2013


Bent Chr. Hansen

Frølichsvej 19

5230 Odense M

Tlf. 66132505 / 51516698      

Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2021 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk