Udtalelse vedr. salg at Tenex Automation.


Jeg kontaktede Dansk Firma Børs omkring maj måned 2016, for at høre om mulighederne for at Dansk Firma Børs kunne være behjælpelig med at sælge min automatik virksomhed, efter at have drevet den i 24 år.

Helt fra starten af kontakten fik jeg en meget venlig, professionel og seriøs behandling af Gunnar Carlsen, hvor vi hurtigt blev enig om honorar og plan for salget at virksomheden, der blev på kort tid udarbejdet et salgsprospekt, hvor alle relevante oplysninger var indeholdt, hvorefter vi kunne gå i gang med at annoncer og det egentlige salgsarbejde.

Der gik ikke længe inden de første køberemner kom i spil, og ved årsskiftet var en køber på plads, og de sidste papirer kunne underskrives. Hele samarbejdsforløbet med Dansk Firma Børs har virkeligt været godt, og med en god kemi, der har altid været en meget kort responstid på spørgsmål, og det finder jeg meget vigtigt i forbindelse med salg af en virksomhed.

Gunnar Carlsen er god til at skab trykhed for såvel sælger som hos køber, og jeg ved at den nuværende ejer ligeledes har følt sig godt behandlet af Gunnar Carlsen fra Dansk Firma Børs, lige som de sætter stor pris på at blive kontaktet af Gunnar for at få en snak og et råd om driften.

Står du over for at skulle sælge, eller evt. købe kan jeg bestemt anbefale at der tages kontakt til  Gunnar Carlsen, Dansk Firma Børs.  

 


Med venlig hilsen


Christian Damkjær

Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2021 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk