Veldreven autoriseret elektrikerfirma med op til 10 ansatte og service udelukkende til erhvervskunder søges til fuld overtagelse af kapitalstærk køber.

F.eks. et elektrikerfirma, der står overfor generationsskifte indenfor en årrække. Firmaet kan vise en sund driftsøkonomi igennem de seneste år og autorisation følger med ved overtagelse enten ved nuværende ejer eller anden tilknyttet autoriseret elinstallatør fortsætter i driften over en længere periode. Beliggende på Sjælland foretrækkes, men Jylland/Fyn kan også have interesse.

Kontakt venligst Dansk Firma Børs, Lars Pio på mobil 2220 4807.

Mellemstor fremstillings-/produktionsvirksomhed, søges til fuld overtagelse. Helst beliggende i Storkøbenhavn eller Nord-/MidtSjælland. Eventuelt i tilknytning til generationsskifte, og gerne en virksomhed med internationaleringspotentiale. Købspris op til DKK 4-5 mill.

Kontakt venligst Partner i Dansk Firma Børs, Lars Pio på mobil 2220 4807.

Mindre- eller større handels-/engrosvirksomhed, gerne med eksport(potentiale), men ingen betingelse. Mulighed til at produktions- & lagerfaciliteter er flytbar, hvis ny beliggenhed vurderes mest hensigtsmæssigt for ny ejer. Årlig nettoomsætning fra DKK 10 mill. Til fuld eller delvis overtagelse.

Kontakt venligst Partner i Dansk Firma Børs, Lars Pio på mobil 2220 4807.

Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information

Dansk Firma Børs er GCM Advice, Fisker & Partners samt Newstep har partnerskabet Dansk Firma Børs.
Målet med samarbejdet er, at vi sammen kan tilbyde en landsdækkende kvalificeret og seriøs hjælp til virksomheder, der vil sælge, salgsmodne eller købe en virksomhed.

© 2006-2021 danskfirmabors.dk All rights reserved.

Designet af digitalbranding.dk